-
Menüü
Menüü
Barbuda on Ida-Kariibi piirkonnas, Kariibi mere ja Atlandi ookeani piirimail asuv väikesaar, mis on osa Antigua ja Barbuda saareriigist ning on üks piirkonna eksootilisemaid ja luksuslikumaid sihtkohti. Saar võlub külastajaid oma kireva ajaloo ning maailmatasemel rummidega, mille tootmine ulatub tagasi 18. sajandisse. Tegemist oli ajaga, mil suhkruroog saarele jõudis ning misjärel sai sellest saare peamine põllumajandussaadus. Suhkruroo töötlemisest järelejäävad melass ja suhkruroo mahl, on rummi tootmise peamised toorained. Rummi valmistamine algab kääritamisega, misjärel saadud virre destilleeritakse ning
viimase lihvi annab rummile tammevaatides küpsemine, mis lisab vürtsikaid maitsenoote ning teeb rummist ideaalse kokteilikomponendi.
Barbuda tume ja hele rumm on saadaval 0,5L; 0,7L ja 1L suurustes.